سفارش تبلیغ
صبا ویژن

جوانترین پروفسورهای دنیا + عکس

همه ما سعی بر آن داریم که با ثبت نام در مدارس بهتر و کلاس های مختلف تقویتی، هوش و استعداد تحصیلی فرزندانمان را تا حد امکان بالا ببریم، اما در این میان هستند افرادی که استعدادهای خدادادی برای تحصیل داشته اند، به طوری که در سنین پایین به دانشگاه های بزرگ کشور و جهان راه یافته و با عنوان پروفسور و استاد در آنها مشغول به کار شده اند.
برترین ها به نقل از روزنامه آسیا: جامعه امروزی به تحصیل اهمیت بسیاری می دهد و همه ما سعی بر آن داریم که با ثبت نام در مدارس بهتر و کلاس های مختلف تقویتی، هوش و استعداد تحصیلی فرزندانمان را تا حد امکان بالا ببریم، اما در این میان هستند افرادی که استعدادهای خدادادی برای تحصیل داشته اند، به طوری که در سنین پایین به دانشگاه های بزرگ کشور و جهان راه یافته و با عنوان پروفسور و استاد در آنها مشغول به کار شده اند. همه این اعجوبه ها، نبوغ خود را از کودکی و سنین خیلی پایین به نمایش گذاشته و اطرافیان را حیرت زده کرده اند.

زینپ تون (Zeynep Ton) استاد برجسته



زینپ تون چندی پیش به عنوان یکی از 40 استاد برتر دانشگاه هاروارد برگزیده شد. او در سال 1992 بورسیه تحصیلی در دانشگاه پنسیلوانیا را به دلیل موقیت در رشته والیبال اخذ کرد و برای تحصیل در رشته مهندسی صنعت وارد دانشگاه شد. سپس او مدرک دکترای خود را در رشته بازرگانری از این دانشگاه گرفت.

زینپ تون در 36 سالگی با این موفقیت حرفه ای که کسب کرد، در زمره برترین اساتید هاروارد قرار گرفت و باعث افتخار کشورش، ترکیه شد. او پس از مدرک دکترا شروع به تدریس در رشته مدیریت زنجیر تولید و هماهنگ سازی کرد و سال گذشته توسط دانشجویان به عنوان استاد نمونه انتخاب شد. یک سال پس از این موفقیت بود که نشریه علمی آموزشی دانشگاه در آمریکا او را در زمره 40 استاد برتر و جوان دانگشاه هاروارد قرار داد.

تد کزینسکی (Ted Kaczynaski)



تئو دورجان (تد) کزینسکی متولد ماه می سال 1942 است. او معروف به یونا بامبر (بمب گذار دانشگاه و فرودگاه) و یک ریاضیدان و منتقد اجتماعی آمریکایی است که با بمب گذاری خود موجب مرگ 3 نفر و مرجوح شدن 23 نفر و البته زندانی شدن خود شد. کزینسکی در شیکاگو به دنیا آمد و از کودکی نابغه بود. او در 16 سالگی به دانشگاه رفت و در 25 سالگی با مدرک دکترای ریاضیات در دانشگاه کالیفرنیا به تدریس پرداخت.

او در سال 1971 به یک اتاقک بدون آب و برق در مونتانا رفت تا خود را به خودکفایی کامل برساند. در همان زمان شروع به ساختن بمب های دستی پیشرفته کرد و از سال 1978 تا 1995 شانزده بمب در چندین دانشگاه و فرودگاه کار گذاشت. او پس از دستگیرشدن در دادگاه گفت هدفش از این کار جلب توجه مردم و تاکید بر از بین رفتن تدریجی آزادی انسان از طریق تکنولوژی های مدرن بوده است. او سرانجام به حبس ابد بدون تخفیف محکوم شد.

نوام الکیس (Noam Elkies) برنده مدال طلای المپیاد



نوام الکیس متولد آگوست 1966، ریاضیدان آمریکایی و استاد شطرنج است. او در 14 سالگی مدال طلای المپیاد بین المللی ریاضیات را با نمره کامل اخذ کرد و در آن زمان جوان ترین بنده مدال طلا در المپیاد بود. او در 12 سالگی دیپلم گرفت و وارد دانشگاه کلمبیا شد و وقتی 16 سال و 4 ماهه بود در مسابقات پوتنام شرکت کرد.

نوام در 18 سالگی به عنوان دانشجوی ممتاز با مدرک کارشناسی ریاضیات و موسیقی فارغ اتحصیل شد و در 20 سالگی مدرک دکترا را از دانشگاه هاروارد گرفت. الکیس در سال 1990 در دانشگاه هاروارد دستیار شد و در سال 1993 یعنی در 26 سالگی یک پروفسور تمام عیار شد. او به لدیل دانش برجسته اش در زمینه ارتباط بین ریاضیات و موسقی شهرت دارد.

اریک دیمین Erik Demaine (نابغه ای در عصر کامپیوتر)



اریک، دیمین متولد فوریه سال 1981، استاد علوم کامپیوتری دانشکده فنی دانشگاه ماساچوست است. او در هالیناکس کانادا به دنیا آمد و در کودکی به دلیل وضعیت حرفه پدر و مادرش که هنرمند و مجسمه سا زبودند، دائم در سفر بود. اریک یک نابغه بود. او در خانه درس خواند و در 12 سالگی وارد دانشگاه دالهوسی در کانادا شد. وقتی تنها 14 داشت مدرک لیسانس و در 20 سالگی مدرک دکترا گرفت.

او مدتی در زمینه طراحی کامپیوتر تحقیق کرد و مدال طلای دانگشاه واترلو را از سان خود کرد. سپس در سال 2003 جایزه دکترای NSERC را به دلیل ارائه بهترین تز دکترا و تحقیقات در کانادا اخذ کرد. اریک در 20 سالگی به هیئت علمی دانشکده MIT پیوست و جوان ترین پروفسور تاریخ دانشکده فنی ماساچوست شد. او هم اکنون علاوه بر تدریس در دانشگاه، عضو تئوری گروه کامپیوتری در آزمایشگاه علوم کامپیوتری و هوش مصنوعی دانشگاه MIT است.

مایکل کیون کرنی (Michael Kearney) اعجوبه ای در دنیای نوابغ



مایکل کرنی متولد ژانویه 1984 در هونولولو در هاوایی، یکی از اعجوبه های نبوغ دنیا است که از 17 سالگی پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه به طور پراکنده تدریس در دانشکده را آغاز کرد. مایکل در کودکی بچه ای بیش فعال بود و در خانه توسط مادر دورگه آمریکایی ژاپنی اش آموزش تحصیلی می دید. خواهر کوچک تر او مگان هم یک کودک نابغه است.

وقتی مایکل 4 سال داشت مورد آزمون پیشرفته ریاضی قرار گرفت و با اینکه برای آن امتحان، درسی نگرفته بود، نمره کامل را اخذ کرد. سپس در دبیرستان کالیفرنیا ثبت نام کرد و یک سال بعد در 6 سالگی دیپلم گرفت. در 8 سالگی در کالج سانتاروزا پذیرفته شد و در 10 سالگی نام او به عنوان کم سن ترین دانشجوی فارغ التحصیل دانشگاه با مدرک کارشناسی مردم شناسی ثبت شد. مایکل در 14 سالگی از دانشگاه مدیل تسنی در رشته بیوشیمی فارغ التحصیل شد. او مدتی صاحب رکوردهای مختلفی ازجمله جوان ترین فارغ التحصیل از دانشگاه در دنیا بود که مدتی بعد تاتا گات تولسی این عنوان را تصاحب کرد. او در دانشگاه های واندر بیلت و تسنی تدریس کرده است و وقتی 17 سال داشت، دومین مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته علوم کامپیوتری اخذ کرد.

تاتاگات اواتار تولسی (Tathagat Avatar Tulsi) کودک نابغه



تاتاگات اواتار تولسی متولد 9 سپتامبر 1987 یک فیزیکدان هندی است که از کودکی به عنوان کودک نابغه در جهان شناخته شده بود. او در 9 سالگی دبیرسان را به پایان رساند و در 10 سالگی لیسانس گرفت. در 12 سالگی موفق به اخذ مدرک فوق لیسانس از دانشگاه علوم پانتا شد. تاتاگات تولسی در آگوست سال 2009 موفق به دریافت مدرک دکترا از دانشگاه علوم هند شد. او در آن زمان 21 سال داشت. در جولای 2010 سمت استادی و استادیاری قراردادی دانشگاه IIT بمبئی به او پیشنهاد شد و در حال حاضر به این شغل دانشگاهی مشغول است.

کالین مک لارن (Colin Mclaren) قدیمی ترین استاد جهان



قدیمی ترین استاد جوان که در تاریخ به ثبت رسیده، کالین مک لارن متولد فوریه 1698 (مرگ 1746) است که یک ریاضیدان اسکاتلندی بود. او در کودکی از پدر و مادر یتیم شد و تحت حمایت و سرپرستی عموی خود درآمد. مک لارین در 11 سالگی وارد دانشگاه گلدسکو شد و سه سال بعد با ارائه تزی با موضوع نیروی جاذبه، از این رشته فارغ التحصیل شد. او تا 19 سالگی در گلدسکو به تحصیل الهیات پرداخت و در همین سن در کالج ماریشال دانشگاه برولین و پس از یک آزمون رقابتی 10 روزه به عنوان استاد ریاضیات منصوب شدو سالیان سال رکورد دار جوان ترین استاد دانشگاه تاریخ بود.

او در تعطیلات سال های 1719 و 1721 به لندن رفت و نزد استادان برجسته ای ازجمله اسحاق نیوتو شاگردی کرد و بدین ترتیب در هیئت سلطنتی علمی آن زمان پذیرفته شد. مک لارین در تمام طول عمر در کنار تدریس به تحصیل علم نیز پرداخت. او در سال 1733 با آنه استوارت ازدواج کرد و صاحب 7 فرزند شد. مک لارن در یکی از سفرها علمی خود به جنوب کشور، از اسب افتاد و دچار شکستگی، سرماخوردگی و افسردگی شد. همین عارضه مدتی بعد به ذات الریه انجامید و باعث مرگ وی شد.


[ چهارشنبه 90/12/10 ] [ 11:7 صبح ] [ محدثه سادات بهروز ]

نظر

برای بچه هایمان موبایل و لپ تاپ بخریم یا نخریم؟

هفته نامه سلامت: در زمان کودکی پدر و مادرهای امروزی، داشتن یک دوچرخه یا اتاق خصوصی از بزرگ ترین خواسته های فرزندان از والدین بود ولی امروز با وجودی که اوضاع اقتصادی در هیچ جای دنیا چندان تعریفی ندارد، والدین به جای آموزش ساختن با امکانات موجود به فرزندان تلاش می کنند تمام خواسته های فرزندان شان را تامین کنند. همه گیر شدن مصرف برخی کالاها، تقلید و چشم و هم چشمی نیز از سوی دیگر به زیاده خواهی های فرزندان دامن می زند.

 تولیدکنندگان انواع و اقسام کالاهای دیجیتال این روزها به جز جلب مشتری جوان و بزرگسال، بازار فروش خود را میان خردسالان و کودکان هم گسترش داده اند. بازار این محصولات میان بچه ها در حالی پررونق می شود که بسیاری از والدین قدرت خرید ساده ترین وسایل ارتباط جمعی را هم ندارند و معضلات ریز و درشت پشت صفحه های رنگی این ابزارهای پرطرفدار، معمولا بر خانواده ها پوشیده است. این هفته نگاهی داریم به فواید و زیان های کالاهای دیجیتال برای کودکان.



4 نکته درباره تلفن همراه

خردسالان و دبیرستانی ها: کودکی را که تلفن همراه دارد، می توان هرجا که باشد، پیدا کرد اما معمولا خردسالان و دبستانی ها به تنهایی جایی نمی روند که بخواهید نگران آنها شوید. داشتن تلفن همراه در این سنین، بیشتر از مزیت می تواند منشاء بروز مشکلات متنوع باشد و مهم ترین پیامد منفی، از دست رفتن تمرکز کودک است.

کودک هرجا که هست، مرتب می خواهد گوشی را دستش بگیرد و از آن استفاده کند؛ ابتدا در حد بازی و بررسی فهرست های گوشی و بعد که این سرگرمی برایش عادی شد، مانند بزرگ ترها مرتب گوشی اش را برای برقراری ارتباط با دیگران به کار خواهد برد و تماس های بی دلیل با هم کلاسی ها یا همسن و سال هایی که شما اصلا نمی شناسید، شروع می شود.

نوجوانان: نوجوانان در این سن با حقیقت بلوغ و پیامدهای آن تازه آشنا شده اند و استقلال طلبی بخشی از طبیعت آنهاست. تلفن همراه در زمان هایی که نوجوان در خانه حضور ندارد برای آگاهی از وضعیت او خوب است، اما همین گوشی می تواند راهی برای آشنایی با دوستان نامناسب و پیوند عاطفی پوچ با آنها باشد.

سن مناسب: هیچ متخصصی سن خاصی را برای تهیه تلفن همراه، مشخص نکرده است و این محدوده سنی به ویژگی های شخصیتی کودک، التزام و شرایط موجود و اطمینان والدین بستگی دارد.



برخورد مناسب والدین: با فرزندتان صحبت کنید و بپرسید که چرا به تلفن همراه نیاز دارد. به جای پرسش هایی که جواب آن بله یا خیر است، سوال هایی بپرسید که بتواند در جواب آنها درددل خود را بگوید و شما بعد از گوش دادن به آنها بگویید: «پس این طور که من فهمیدم، تلفن همراه را برای... می خواهی» و بعد از شنیدن ادامه صحبت های او ادامه دهد: «اگر به تلفن همراه احتیاج داری و دوست هایت هم تلفن همراه دارند، برای ما هم خوب است چون باعث می شود ما هم هر وقت با تو کار داشتیم، راحت تر بتوانیم به تو دسترسی داشته باشیم. سعی می کنم آن را برایت تهیه کنم».

 از اینجا می توانید ادامه بحث را به سمتی که گرایش تربیتی تان است، بکشانید. معمولا هر والدی فرزندش را بهتر از هر کسی می شناسد، اما با وجود این، احتیاط شرط عقل است و اندکی لغزش در این سال های حساس عمر کودک و نوجوان مسیر زندگی آنها را به کلی عوض می کند.

اگر بنا به شرایطی که فرزندتان دارد، احساس می کنید خرید تلفن همراه برای او اشکالی ندارد، بهتر است این وسیله را به عنوان پاداشی در ازای اصلاح یک رفتار، موقعیت تحصیلی یا ورزشی به او بدهید. برای پیشگیری از پیامدهای منفی داشتن این وسیله، بهتر است قبل از خریدن آن، شرایطی را برای فرزندتان تعیین کنید ازجمله سقف ریالی تماس ها، زمان استفاده و افراد مورد ارتباط.



6 نکته درباره لپ تاپ و تبلت



استفاده از رایانه برای بچه های نسل امروز اجتناب ناپذیر است؛ اینکه هر خانواده یک رایانه تهیه کند، دور از ذهن نیست اما لپ تاپ یا تبلت به راحتی قابل جا به جا کردن هستند و والدین چندان نمی توانند کنترل لازم را بر فرزندشان داشته باشند.

صرفه اقتصادی: بچه از لپ تاپ بیشتر برای بازی استفاده می کنند و امکان اینکه صفحه کلید، سی دی درایو یا کارت گرافیکی آن را خراب کنند، زیاد است بنابراین به صرفه است که یک رایانه معمولی بخرید تا اگر قسمتی از آن خراب شد، بتوانید راحت آن را عوض کنید.

طراحی جمع و جور: لپ تاپ و تبلت بسیار کوچک اند و بدنه های خوش رنگی هم دارند بنابراین کودکان و نوجوانان این دستگاه ها را ترجیح می دهند.

استفاده های آموزشی: نباید کاملا دیدتان منفی باشد. در غیر این صورت حتی نمی توانید یک چوب کبریت دست فرزندتان بدهید. بهتر است از همانا ابتدایی ترین سال های زندگی، با فراهم کردن زمینه و علاقه یادگیری در فرزندتان، او را طوری تربیت کنید که خودش بخواهد از هر فرصتی برای یادگیری استفاده کند.

می توانید با نشان دادن سایت های آموزشی، بازی های آموزشی یا سایت هایی که به فعالیت های همسالان او مربوط می شود، فرزند را از ورود به فضاها و جهت های نامناسب دور نگه دارید. قرار بگذارید هر روز درمورد یک موضوع به خصوص در اینترنت جست و جو کنید و در ساعت مشخصی یافته های جدیدتان را به هم نشان دهید.



لپ تاپ بخریم یا تبلت: تبلت برای کسانی مناسب است که نوت بوک و لپ تاپ را جا به جا کنند. البته قیمت تبلت از لپ تاپ ارزان تر است اما اگر فرزند بازیگوش شما آن را بیاندازد، معمولا تعمیرشدنی نیست. اما اگر قدرت مالی دارید، می توانید به عنوان پاداش این وسیله را برای فرزندتان تهیه کنید.

ارتباطات تحت کنترل: رایانه هر اندازه ای که داشته باشد، می تواند به اینترنت متصل شود و فضای مجازی برای کودکان و نوجوانان که تجربه های اجتماعی بسیار اندکی دارند، پرخطر است. پس نوع رایانه ای که برای فرزندتان تهیه می کنید، مهم نیست، فقط باید برای اتصال به اینترنت زمان های مشخصی را تعیین کنید و در این زمان ها فرزندتان را با لطافت و هوشمندانه زیر نظر بگیرید. می توانید با برنامه های مخصوص وب سایت های مجازی را برای فرزندتان تعیین کنید.

محدوده زمانی: حتما در طول روز زمانی مشخص را برای کودک تعیین کنید و اجازه دهید فقط در همان زمان با رایانه کار کند. به این ترتیب هم برنامه ریزی را به او آموخته اید و هم از پیامدهای ناشی از استفاده بدون مراقبت کاسته اید.

[ چهارشنبه 90/12/10 ] [ 11:7 صبح ] [ محدثه سادات بهروز ]

نظر

مرتفع ترین برج جهان در ساحل خزر + عکس

برج 1050 متری قرار است در مجموعه از جزایر مصنوعی در ساحل جمهوری آذربایجان در دریای خزر ساخته شود. ساخت این مجموعه بزرگ در جزایر مصنوعی 100 میلیارد دلار هزینه خواهد داشت. این مجموعه در جنوب غرب شهر باکو پایتخت آذربایجان ساخته می شود.
روزنه آنلاین : برج 1050 متری قرار است در مجموعه از جزایر مصنوعی در ساحل جمهوری آذربایجان در دریای خزر ساخته شود. ساخت این مجموعه بزرگ در جزایر مصنوعی 100 میلیارد دلار هزینه خواهد داشت. این مجموعه در جنوب غرب شهر باکو پایتخت آذربایجان ساخته می شود.



جزئیات جدیدی درباره طراحی برای ساخت مرتفع ترین برج جهان در ساحل دریای خزر منتشر شده است.

ساخت این برج به طول 1050 متر در ساحل دریای خزر در جمهوری آذربایجان ، دو میلیارد دلار ، هزینه در پی خواهد داشت.

مرتفع ترین برج جهان 189 طبقه خواهد داشت و به عنوان بخشی از مجموعه بزرگتر جزایر مصنوعی در ساحل جمهوری آذربایجان در دریای خزر ساخته می شود.

طرح اولیه ، شامل برجی به طول 560 متر بود اما در بررسی های بعدی ، طول این برج به 1050 متر افزایش یافت تا 200 متر از برج خلیفه دبی (طولانی ترین برج موجود در جهان) و 50 متر از برج طراحی شده به نام برج پادشاهی در شهر جده عربستان سعودی بلندتر باشد.



برج 1050 متری قرار است در مجموعه از جزایر مصونی در ساحل جمهوری آذربایجان در دریای خزر ساخته شود. ساخت این مجموعه بزرگ در جزایر مصنوعی 100 میلیارد دلار هزینه خواهد داشت. این مجموعه در جنوب غرب شهر باکو پایتخت آذربایجان ساخته می شود.

مجموعه شرکت های اویستا ، پیمانکار این مجموعه هم اعلام کرد ساخت برج را در سال 2016 آغاز می کند و 2019 زمان پایان ساخت برج اعلام شده است.

این مجموعه شامل 41 جزیره به مساحت دو هزار هکتار و آماده میزبانی از یک میلیون نفر خواهد بود.

در این مجموعه از جزایر مصنوعی ، برج ها و آسمان خراش های دیگری نیز ساخته خواهد شد که 25 تا 60 طبقه خواهند داشت.

جزایر مصنوعی شامل 150 مدرسه ، 60 بیمارستان، مراکز خرید، دانشگاه ها و پیست های مسابقات اتومبیل رانی فرمول وان خواهند بود تا شهری با امکانات کامل مستقر شود.











[ چهارشنبه 90/12/10 ] [ 11:7 صبح ] [ محدثه سادات بهروز ]

نظر

رشد قیمت خودروهای داخلی تا مرز 14 میلیون

افزایش قیمت خودروهای داخلی در حالی اتفاق افتاده که پیشنهاد خودروسازان برای تعیین قیمت‌های جدید و افزایش قیمتهای فعلی در وزارت صنعت در حال بررسی است.
فارس: با وجود تأکید مکرر وزیر صنعت بر کنترل قیمت‌ محصولات صنعتی از جمله خودرو، قیمت خودروهای داخلی همچنان با رشد شتابان همراه است و برخی خودروها با افزایش قیمت یک تا 14 میلیون تومانی طی 3 هفته اخیر مواجه شدند.

افزایش قیمت خودروهای داخلی در حالی اتفاق افتاده که پیشنهاد خودروسازان برای تعیین قیمت‌های جدید و افزایش قیمتهای فعلی در وزارت صنعت در حال بررسی است.

به گفته غضنفری وزیر صنعت دو مدل تعیین قیمت برای خودروهای داخلی در وزارت صنعت در حال بررسی است که در یک مدل، قیمت خودروها بر اساس قیمت تمام شده مشخص می‌شود و براساس مدل دیگر نیز قیمت‌ها در حاشیه بازار تعیین خواهد شد.

وی افزود: قرار است مدل نهایی تا دو هفته آینده مشخص شود.

این در حالی است که هم اکنون هر دستگاه پژو 206 معمولی با 700 هزار تا یک میلیون تومان افزایش نسبت به سه هفته پیش، با قیمت 15 میلیون و 900 هزار تومان در مدل 90 و 16 میلیون و 700 هزار تومان در مدل 91 معامله می‌شود.

همچنین نوع صندوقدار این خودرو با افزایش یک میلیون تومانی طی 3 هفته اخیر، در مدل 90 با قیمت 22 میلیون تومان و در مدل 91 با قیمت 24.5 تا 25 میلیون تومان به مشتریان عرضه می‌شود.

تندر 90 نیز از جمله خودروهای داخلی است که این روزها با افزایش قیمت چشمگیری روبرو بوده به طوری که قیمت هر دستگاه از این خودرو در مدل 91 از 16 میلیون و 100 هزار تومان به 18 میلیون و 700 هزار تومان افزایش یافته است.

بررسی بازار نشان می‌دهد هر دستگاه مگان در مدل 90 با قیمت 32 میلیون تومان و در مدل 91 با قیمت 34.5 میلیون تومان در بازار عرضه می‌شود.

در مورد پژو 207 نیز می‌توان به افزایش 4 میلیون تومانی قیمت این خودرو در بازار اشاره کرد به طوری که در حال حاضر هر دستگاه پژو 207 مدل 91 در بازار با قیمت 27 میلیون و 500 هزار تومان خرید و فروش می‌شود. این در حالی است که حدود دو هفته پیش قیمت این خودرو 23 میلیون و 500 هزار تومان بود.

ماکسیما نیز این روزها با قیمت 62 میلیون تومان در مدل 91 به مشتریان عرضه می‌شود در حالی که قیمت این خودرو سه هفته پیش حدود 46 میلیون تومان بود.

افزایش قیمت برخی مدل‌های خودرو در حالی اتفاق افتاده که قیمت محصولات پرفروشی مانند پژو 405 و پراید دامنه نوسان زیادی نسبت به خودروهای دیگر نداشته و افزایش قیمت این خودروها طی سه هفته اخیر بین 100 تا 200 هزار تومان بوده است.

رشد بیش از حد قیمت خودروهای داخلی و عرضه این محصولات با قیمت‌های غیرواقعی در بازار باعث کاهش استقبال مردم از خرید خودرو شده و بازار را تا حدی با رکود روبرو کرده است.

هرچند اخیراً افزایش قیمت قابل توجهی از سوی شرکتهای خودروساز اعمال نشده است ولی خودروسازان معتقدند به دلیل افزایش هزینه تمام شده تولید در پی نوسان نرخ ارز و مشکل تأمین قطعه از داخل و خارج باید افزایش قیمت برخی خودروهای داخلی صورت گیرد.

 در مقابل وزیر صنعت معتقد است: مشکلی در تأمین قطعات خودروها وجود ندارد و هیچ یک از فروشندگان خارجی قطعات نیز ایران را تحریم نکرده‌اند.


وی می‌گوید: در حال حاضر مشکل انتقال ارز برای تولید کنندگان وجود دارد، نه تأمین قطعات و مواد اولیه.  


[ چهارشنبه 90/12/10 ] [ 11:7 صبح ] [ محدثه سادات بهروز ]

نظر

دومین برج بلند دنیا یک صندلی‌ است/ عکس

 این برج که دومین برج بلند دنیا نیز هست، "اویز" نام دارد که توسط یک شرکت مهندسی آلمانی در شهر کیپ تاون آفریقای جنوبی طراحی و ساخته می شود.








منبع: عصر ایران


[ چهارشنبه 90/12/10 ] [ 11:7 صبح ] [ محدثه سادات بهروز ]

نظر

شکلکهای متحرک دیدنی



[ سه شنبه 90/12/9 ] [ 7:44 صبح ] [ محدثه سادات بهروز ]

نظر

Butterflies پروانه ها



[ سه شنبه 90/12/9 ] [ 7:44 صبح ] [ محدثه سادات بهروز ]

نظر

شمع Candle



[ سه شنبه 90/12/9 ] [ 7:44 صبح ] [ محدثه سادات بهروز ]

نظر

شکلک هاپوپی ها Dogs

  



[ سه شنبه 90/12/9 ] [ 7:44 صبح ] [ محدثه سادات بهروز ]

نظر

تصاویر متحرک دخترانه

???  سلام عزیزان خیلی خوش آمدید تصاویرشباهنگ Shabahang\s Pictures ???

 

???  سلام عزیزان خیلی خوش آمدید تصاویرشباهنگ Shabahang\s Pictures ???



[ سه شنبه 90/12/9 ] [ 7:44 صبح ] [ محدثه سادات بهروز ]

نظر

کد موسیقی برای وبلاگ